Marta Fortuny

Terapeuta

Imagen teléfono
Imagen Inicio
Mapa
Logo Terapeuta Marta fortuny Reflexologia Podal

És una tècnica terapèutica basada en l'estimulació de punts en els peus, anomenats zones reflexes. És un massatge manual que aplica pressió sobre espais reflexes en els peus per produir efectes específics en altres parts del cos.

És una pràctica mil·lenària utilitzada a l’antiga Xina, Egipte, Índia i Kènia amb la finalitat de mantenir i millorar la salut.

S’estimulen cada un d’aquest punts reflexes i es detecten aquells òrgans o parts del cos que estan en desequilibri. Amb la reflexoteràpia activem els processos interns d’autocuració propis del cos, per tal d’aconseguir una situació de més salut i benestar.

Alguns dels beneficis generals que podem aconseguir amb la Reflexologia podal: activa la circulació sanguínia, relaxa i ajuda a reduir l’estrès, activa el sistema immunològic, afavoreix la neteja i eliminació de toxines, equilibra els diferents sistemes,…

Contraindicacions de la Reflexologia podal: no és recomanable la seva aplicació en processos de febre aguda, osteoporosi del peu o cama, gestacions amb risc d'avortament, infeccions agudes en general.

La Reflexologia podal, és una teràpia natural que proporciona molts beneficis al nostre cos.