Marta Fortuny

Terapeuta

Imagen teléfono
Imagen Inicio
Mapa
Logo Terapeuta Marta fortuny Flors de Bach

Les Flors de Bach formen un sistema complet, capaç d’arribar a totes les emocions com la por, l’ansietat, la soledat, l’odi, la ràbia o la desesperació. Són 38 essències naturals extretes de flors silvestres de la regió de Gal·les, a Anglaterra. Les seves propietats curatives van ser descobertes pel metge (bacteriòleg, homeòpata i investigador) gal·lès Edward Bach entre els anys 1928 i 1935.

Segons el Dr. Bach la malaltia és la conseqüència d’un desequilibri mental, emocional, físic i espiritual. Si no es posa remei restituint l’equilibri en aquells patrons mentals i emocionals negatius, amb el temps es produeix la malaltia en el cos físic.

El temps passa però les emocions humanes són les mateixes. Les Flors són per totes les persones i tots els temps. Són utilitzades per metges, neuròlegs, psicòlegs, nutricionistes, veterinaris…

Les Flors de Bach constitueixen una teràpia vibracional, holística, que ajuda a restablir la salut harmonitzant les disfuncions en el camp físic, emocional, mental i espiritual de tots els éssers viu. Poden donar-se a tothom, des de nadons fins a ancians. No tenen contraindicacions amb cap altre medicament o teràpia. Fins i tot es poden aplicar a plantes i a animals.

Hi ha molta diferència entre prendre les flors de Bach per autotractament o per consell d’una persona que anar a un Terapeuta Floral que a més de tenir el coneixement total de les essències florals fa l’estudi holístic de l’expressió, la postura, el to de veu… del client, i un seguiment a mesura que les emocions es van treballant.

Es molt important, a l’hora de buscar un Terapeuta Floral, dirigir-se a professionals qualificats i no permetre mai que la conversa activa del terapeuta-client sigui substituïda per pènduls, cartes, etc. Ja que el client ha de participar activament al seu procés terapèutic.

En base al que es parla en la visita es prepararen les flors de Bach adequades al moment i totalment personalitzades. La quantitat de sessions dependrà dels objectius marcats i l’evolució de cada persona.

Les Flors de Bach són una teràpia reconeguda d'utilitat per la Organització Mundial de la Salut (OMS). “Medicine Traditionelle et couverture des soins de santé” OMS. Genève 1983