Marta Fortuny

Terapeuta

Imagen teléfono
Imagen Inicio
Mapa
Logo Terapeuta Marta fortuny L’AURICULOTERÀPIA

L’auriculoteràpia comença la seva història a l'antiga Xina 475 aC on es diu que els 6 meridians Yang estan directament relacionats amb l'aurícula i els 6 Yin ho estan indirectament. Aquests punts antics es troben escampats per l'orella.

Així com l’acupuntura és la inserció d’agulles en punts d’acupuntura que es troben per tot el cos, l’Auriculoteràpia es caracteritza com a tècnica terapèutica que estimula punts de l’orella a través de diferents tècniques (agulles, boles, llavors, etc).

Auriculoteràpia és el tractament per a diverses malalties a través de l’orella.

Dins l’orella estan reflectits tant les funcions com els òrgans del nostre cos, així doncs té un inestimable valor terapèutic en tots els tractaments.

Podem utilitzar-lo per a totes les patologies, tenint més clara l’aplicació en els tractaments dels trastorns de dolor, ja que s’eliminen ràpidament dolors (artrosis, artritis, lumbago, ciàtica...), i psíquic (ansietat, depressió, nerviosisme, etc).

És molt útil per calmar l'ansietat de menjar davant de tractaments antiobesitat i anticel·lulític, així com per deixar de fumar i altres addiccions.

L’orella es considera, com a zona del cos, un microsistema reflex.